Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

EKRANI ZA LAPTOPE - ZERO DEAD PIXEL POLICY

Na sve kupljene ekrane za laptope odobravamo garanciju ispravnosti od 12 mjeseci od dana kupnje.

Možemo se pohvaliti da smo jedna od rijetkih prodavatelja ekrana, koji u garancijskom roku, pokriva i eventualnu pojavu tkz. mrtvih piksela (Zero dead pixel policy)

Ekrani sa jednim tkz. zapetim (stuck) pikselom nisu pokriveni garancijskim rokom. U slučaju da ekran ima ili se pojavi više od jednog zapetog (stuck) piksela može se napraviti zamjena ekrana unutar garancijkog roka.

Kako razlikovati mrtve od zapetih piksela? Različite su im boje - mrtvi pikseli su crne boje, a zapeti su crveni, zeleni, plavi i žuti

Svaki ekran za laptop, koji zaprimimo na naše skladište od dobavljača, testiramo u našem kontrolnom centru za kvalitetu. Tako sprječavamo da se bilo, koji ekran sa eventualnim tehničkim nedostacima nađe u našoj prodaji. Rezultat toga je zanemariva količina reklamiranih ekran od strane naših kupaca - čim na kraju štedimo i novac i vrijeme i kupcima i nama :)

TIPKOVNICE ZA LAPTOPE - ORIGINALNI TISAK HRVATSKIH SLOVA

Na sve kupljene tipkovnice za laptope odobravamo garanciju ispravnosti od 12 mjeseci od dana kupnje.

Jedna smo od rijetkih tvrtki na našem tržištu, koja je u mogućnosti svojim kupcima ponuditi tipkovnice za laptope s originalnim tiskom, koji sadrži dijakritičke znakove: Č, Ć, Đ, Š i Ž (odgovara hrvatskom, slovenskom, bosanskom, srpskom, crnogorskom i makedonskom jeziku)


VSC Pro+ Internet Shop   Otvorite Web Shop