Jamstvo kvalitete

 • EKRANI ZA LAPTOPE - ZERO DEAD PIXEL POLICY


  Na sve kupljene ekrane za laptope odobravamo garanciju ispravnosti od 12 mjeseci od dana kupnje.


  Možemo se pohvaliti da smo jedna od rijetkih prodavatelja ekrana, koji u garancijskom roku, pokriva i eventualnu pojavu tkz. mrtvih piksela/zapetih piksela. Većina prodavatelja u garancijskom roku ne pokriva garancijom pojavu određenog broja tkz. mrtvih piksela - naša politika je vrlo jasna - pokrivamo garancijom i eventualno pojavu i jednog tkz. mrtvog/zapetog piksela (Zero dead pixel policy)


  Svaki ekran za laptop, koji zaprimimo na naše skladište od dobavljača, testiramo u našem kontrolnom centru za kvalitetu. Tako sprječavamo da se bilo, koji ekran sa eventualnim tehničkim nedostacima nađe u našoj prodaji. Rezultat toga je zanemariva količina reklamiranih ekran od strane naših kupaca - čim na kraju štedimo i novac i vrijeme i kupcima i nama :)

  TIPKOVNICE ZA LAPTOPE - ORIGINALNI TISAK HRVATSKIH SLOVA


  Na sve kupljene tipkovnice za laptope odobravamo garanciju ispravnosti od 12 mjeseci od dana kupnje.


  Jedna smo od rijetkih tvrtki na našem tržištu, koja je u mogućnosti svojim kupcima ponuditi tipkovnice za laptope s originalnim tiskom, koji sadrži dijakritičke znakove: Č, Ć, Đ, Š i Ž (odgovara hrvatskom, slovenskom, bosanskom, srpskom, crnogorskom i makedonskom jeziku)